Закрили ще два гральних клуби

1226 0

Ми у соцмережах:

Закрили ще два гральних клуби

Підпільні гральні зали діяли на вулицях Дубенська та Ювілейна у Рівному, обидва - під виглядом інтернет-центрів

За погодженням із прокуратурою Рівненської області працівники Головного управління Національної поліції в Рівненській області та управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України провели у Рівному обшуки та ліквідували діяльність 2 закладів, які всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» здійснювали незаконну діяльність із надання доступу до азартних ігор з можливістю отримання виграшів.
Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомляє, що правоохоронці вилучили 40 системних блоків, стільки ж моніторів, інші комплектуючі. Доказову базу поповнили також вилучені документи, чорнові записи,
грошові кошти, ймовірно одержані внаслідок протиправної діяльності. Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження, що розслідується поліцією за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом. 
Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення організаторів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності, з метою притягнення до передбаченої законом відповідальності.
Правоохоронні органи Рівненщини в межах своїх повноважень систематично вживають заходи до протидії гральному бізнесу, який заборонений в державі. Однак, гральні зали знову відкриваються, а інколи – невдовзі
після візитів правоохоронців та вилучення ними обладнання. Охочих заробити на незаконному бізнесі штрафи не лякають і останніми вкотре закуповується недороге комп’ютерне обладнання з метою продовження протиправної діяльності.
З метою подолання цього незаконного промислу прокуратура закликає рвнян  до співпраці. Усім небайдужим громадянам та тим, хто став свідком функціонування незаконного грального бізнесу, прохання повідомлятиполіцію та прокуратуру зазначені факти з метою їх ліквідації та притягнення винних осіб до відповідальності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також