Замінять 120 кілометрів електромереж

1318 0

Ми у соцмережах:

Замінять 120 кілометрів електромереж

«Рівнеобленерго» здійснило масштабну реконструкцію електромереж у Млинівському районі

У селі Перевередів було замінено повітряні мережі, що були введені в експлуатацію ще у 1969 році. У селі замінили понад 4 км повітряних ліній 0,4 кВ на сучасні електромережі (самоутримний ізольований провід). Також було проведено заміну одного кілометра ПЛ-10 кВ . У Перевередов  відтепер встановлені три нові розвантажувальні підстанції. Тепер  якісну напругу отримуватимуть близько сотні абонентів села.

Помічниця голови правління з внутрішніх та зовнішніх комунікацій ПрАТ "Рівнеобленерго" Алла Ліхачова повідомила, що енергетики зараз активно працюють і на інших об’єктах - у Млинівському районі оновлення мереж також відбувається у с. Торговиця. Роботи з реконструкції проводяться у селах Тучин та Мощони Гощанського району, у с. Маринин Березнівського району, у с. Плоска Дубенського району. Дві лінії «Рівнеобленерго» реконструює у с. Заозір’я Зарічненського району, заміна кабельних ліній проводиться у Рівному на вулицях Фабричній та Малорівненській.

Цьогоріч на будівництво, реконструкцію та модернізацію електромереж і обладнання «Рівнеобленерго» витратить понад 100 млн. грн. Інвестпрограмою передбачено реконструкцію понад 120 кілометрів електромереж.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також