Замість кінотеатру — супермаркет

4396 3

Ми у соцмережах:

Замість кінотеатру — супермаркет

Ще в травні припинив свою діяльність у Рівному кіноцентр «Ера», звільнивши приміщення, яке орендував на вулиці Гагаріна, 51. Будівля належала компанії під назвою «Магазин «49». Але тепер тут — новий власник.

Антоніна Медаліна, директор компанії «Магазин №49»:

— Наша компанія пропонувала мережі кіноцентрів «Ера» викупити у нас це приміщення. Адже воно постійно руйнувалося та протікав дах, який потребує ремонту. Однак наша пропозиція не збігалася з політикою компанії «Multiplex». Після того, як ми заявили про свою готовність продати будівлю, до нас звернулося кілька компаній, але переміг супермаркет.

Викупило це приміщення товариство з Дніпра «АТБ-маркет», тож буде тут замість кінотеатру — магазин. Представники товариства уже звертались до міської влади нібито з проханням посприяти видачі дозвільних документів, щоб під торговельний заклад реконструювати будівлю на Гагаріна. Однак досі до управління містобудування та архітектури не надходило офіційних прохань від цієї компанії.

Віталій Герман, заступник міського голови:

Є, до речі, петиція рівнян, які проти відкриття там ще одного торгового закладу. Люди правильно мислять, що торговий заклад там буде важко розмістити. Адже потрібно організувати заїзд великогабаритного транспорту, який підвозитиме товар. Звичайно, це можна втілити у життя, але ми хочемо побачити від компанії офіційну пропозицію.

А тим часом компанія уже шукає працівників для нового торгового центру — заявка з вакансіями розміщена на одному з популярних сайтів для пошуку роботу. Супермаркет планують відкрити наприкінці січня.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також