Замість кіосків у центрі Рівного — фонтан

2416 2

Ми у соцмережах:

Замість кіосків у центрі Рівного — фонтан

Ще торік влітку на площі навпроти торгового центру «Вікторія», що на вулиці Чорновола, з’явилася напівпрозора конструкція. Чиновники одразу власника попередили: «або забирайте, або знесемо». Бо це незаконно. Однак з часом кіоск чиновники перестали помічати, а в тому місці торгівля лише розрослася.

До речі, неподалік, на тротуарі — зупинка громадського транспорту, де люди зазвичай чекають маршруток в сторону Здолбунова, Квасилова та Корнина. Її сюди колись перемістили саме на прохання власників «Вікторії», бо, бачте, за маршрутками не видно торговий центр.

Можливо, все так би й залишалось і надалі, якби не рівнянин Дмитро Гунько, який у своїй електронній петиції вимагає від влади навести на цій площі порядок. А замість кіосків встановити фонтан.

Віталій Герман, заступник міського голови Рівного:

— Земельна ділянка, на якій стоять кіоски, перебуває в оренді. Однак уже видно, що землю використовують тут не за призначенням. Власники цих конструкційї не мають дозволу, щоб там бути. Там лише обмінний пункт мав паспорт прив’язки, але його термін дії закінчився. На мою думку, там має бути вільний громадський простір для перехожих.

Богдан СЛОНЕЦЬ. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також