Запевняє, що поліцейські зупинили без причини і побили

1706 0

Ми у соцмережах:

Запевняє, що поліцейські зупинили без причини і побили

Мешканець села Веретено, що у Володимирецькому районі, запевняє, що його авто поліція зупинила без причини, а у відділку побили.

- За кермом сиділа моя дівчина, бо я трішки випив, у неї є посвідчення водія. Поліція, замість того щоб сказати причину чого зупинили автомобіль, виперла мене та на руки одягнула кайданки. У райвідділі я був до другої години ночі, хоч затримали мене о шостій вечора, 25 квітня. Там мене били, хотіли, щоб я на камеру сказав, що був за кермом, а потім відвезли у лікарню, - розповів ТРК Рівне1 власник автомобіля Андрій Рощот.

У поліції інформацію підтвердили.

- На лінію 102 надійшов виклик від місцевої жительки, що у селі Веретено два автомобілі влаштували перегони та їздили з явним перевищенням швидкості, ледь не наїжджаючи на перехожих. На місце події приїхала група реагування патрульної поліції та помітила автомобіль "Фольксваген Пассат", на якого й скаржилися. Автомобіль зупинився, поліція помітила що водій з пасажиром помінялися місцями. Чоловіка забрали у відділок, там від намагався вчинити бійку з правоохоронцями та провокував їх, - розповіла інспектор відділу комунікації ГУНП в Рівненській області Ольга Ангелова.

На чоловіка склали протокол за злісна непокору поліцейському, за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та за опір працівнику поліції. Справу передали у прокуратуру. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також