Заплатила за дитячий візок як за багаж

3693 0

Ми у соцмережах:

Заплатила за дитячий візок як за багаж

Зазвичай за провезення у міському тролейбусі візків чи великої сумки плати не беруть. Проте, очевидно, не всі контролери.

Принаймні з таким зіткнулася рівнянка Інна Ковальчук:

— Я сіла на тролейбус біля колишнього магазину «Динамо», що в мікрорайоні «Ювілейний». На жаль, не пам'ятаю номера — №1 чи №10, адже мені потрібно було їхати в центр. Обидва туди їдуть. До мене підійшла контролер. Я простягнула їй три гривні, проте вона почала вимагати з мене й плати за дитячий візок, в якому їхала моя дитина. За її словами, з 1 травня вводиться така плата в розмірі повноцінного квитка — 3 гривні. А з 15 травня, сказала вона, за проїзд платитимуть і пенсіонери. Я їй повірила і дала 6 гривень, хоча відповідних оголошень у тролейбусах про таке нововведення не було. У мене збереглися видані контролером квитки: №024323 та №024324. Через кілька зупинок увійшла ще одна мама з візком. І її також змусили заплатити 6 гривень.

Валентин Ткачук, начальник тролейбусного управління Рівного:

— Вперше чую про таку ситуацію, коли з людини стягнули плату за дитячий візок. Ніяких нововведень ми не приймали. Можливо, контролер порахувала візок як багаж, плата за який передбачена. Шкода, що жінка не запам'ятала бортового номера тролейбуса. Ми постараємося належним чином розібратися в ситуації.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також