Заплатив заставу й знову взявся торгувати наркотиками

524 0

Ми у соцмережах:

Заплатив заставу й знову взявся торгувати наркотиками

Два тижні тому в полі за центральною лікарнею Рівного помітили чоловіка, який дивно поводився. Під час огляду в нього виявили цілу сумку наркотиків, які уже були зібрані у згортки для передачі клієнтам. Тоді його затримали та помістили під варту. Але незабаром він вийшов зі слідчого ізолятора. І продовжив свій бізнес.

Після затримання слідчі провели обшук вдома у цього 28-річного рівнянина, де вилучили наркотиків на пів мільйона гривень, які той готував на продаж. Тоді міський суд Рівного помістив його під варту та призначив 240 тисяч гривень застави. Однак той одразу вніс необхідну суму та вийшов на волю.

А вже через кілька днів замовив нову партію наркотиків для продажу, які прислали поштою. Цього разу розкласти наркотики він не встиг, бо чоловіка затримали по дорозі додому. Експертиза показала, що у пакеті було наркотиків на понад 600 тисяч гривень.

Цього разу міський суд Рівного обрав наркоторговцю запобіжний захід з триманням під вартою без права внесення застави. А гроші з попередньої його застави планують передати на потреби Збройних сил України.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

— На збуті наркотиків цього чоловіка затримували у квітні. Але він продовжив свою злочинну діяльність. Отримав посилку поштою, в якій була небезпечна психотропна речовина PVP. По дорозі додому вже встиг зробити три «закладки» для клієнтів. Але його затримали і помістили під варту в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі дії у кримінальних провадженнях тривають. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років, з конфіскацією майна.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також