Затримали нетверезого водія, який скоїв смертельну автопригоду в Острозькому районі

1677 0

Ми у соцмережах:

Затримали нетверезого водія, який скоїв смертельну автопригоду в Острозькому районі

15 червня близько 22-ї години на автодорозі «Рівне-Тучин-Гоща» сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 51-річний мешканець села Вельбівно.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 31-річний мешканець Острога, керуючи автомобілем «RENAULT Megane», у селі Вельбівно не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався встановленої дистанції та наїхав на місцевого жителя. 51-річний потерпілий йшов узбіччям та вів у руках велосипед з причіпом. Від отриманих травм чоловік помер у кареті швидкої допомоги. Під час перевірки водія на стан сп’яніння драгер показав 2,85 проміле.

Слідчі затримали 31-річного чоловіка. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України триває. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також