Затримали пасажира-хулігана

912 0

Ми у соцмережах:

Затримали пасажира-хулігана

Чоловік поводився агресивно, отож до нього застосували наручники.

Вночі патрульні помітили на вулиці Соборній у Рівному , як водій автомобіля "Сеат" під час маневру повороту перетнув подвійну суцільну лінію. Патрульні зупинили транспортний засіб, і водій пояснив, що був неуважним та не помітив лінію розмітки.

Під час спілкування з 24-річним водієм патрульні помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердив огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу - 1, 81 проміле. Водій з результатами тесту погодився. На нього склали постанову за порушення вимог дорожніх знаків та розмітки і протокол за керування в стані сп'яніння.

Пасажир цього транспортного засобу почав нецензурно висловлюватись до  поліцейських і перехожих, на зауваження припинити правопоршення не реагував. Патрульні склали на нього адмінматеріал за дрібне хуліганство. Чоловік і далі поводився агресивно, став шарпати поліцейських за форменний одяг та вдарив у праве плече одного з них. До хулігана застосували спцезасіб кайданки та на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Відомості внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Проводиться перевірка, повідомляє управління патрульної поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також