Затримали трьох злодіїв

1336 0

Ми у соцмережах:

 Затримали трьох злодіїв

Поліцейські оперативно спрацювали у затриманні злодіїв у Здолбунівському, Млинівському районах і в місті Сарни. Усі раніше судимі зловмисники нині перебувають в ізоляторах тимчасового тримання.

40-річний сарнененець, який має за плечима кримінальний досвід у крадіжках, угонах і зберіганні наркотиків, підібрав ключа та в обідню пору проник до квартири 39-річного жителя райцентру, звідки викрав мобільний телефон та близько 800 гривень. Працівники карного розшуку Сарненського відділу поліції у результаті проведених розшукових заходів за кілька годин затримали його у помешканні знайомого.

Крадіжку з будинку односельчанки посеред дня намагався вчинити і 23-річний житель Здовбиці. Молодик розбив віконне скло і проник до помешкання. Однак завдяки пильності сусідки, яка почула гуркіт і запідозрила неладне, на місце події оперативно прибули оліцейські. Вони застали зловмисника, коли той намагався винести монітор до комп’ютера та велосипед. Як з’ясувалося, молодик у травні звільнився із місць позбавлення волі та зараз перебуває під домашнім арештом за вчинений грабіж.

У селі Довгошиї на Млинівщині 42-річний житель Ківерцівського району Волинської області, розбивши віконне скло, вночі викрав із місцевого магазину солодощі та харчі орієнтовною вартістю в тисячу гривень. Раніше судимого за крадіжки та розбій чоловіка млинівські оперативники затримали у місті Ківерці.
Поліцейські перевіряють їх також на причетність до інших злочинів.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також