Затримали за смертельне побиття жінки

1252 0

Ми у соцмережах:

Затримали за смертельне побиття жінки

Двоє чоловіків та жінка разом у Рівному пиячили.

Поліція вже знає від чого померла 17 травня на вулиці Степана Бандери у Рівному 40-річна рівнянка.

На місці події слідчо-оперативна група виявила на тілі загиблої гематоми. Відповідно до лікарського свідоцтва попередньою причиною смерті жінки стала важка травма голови, внаслідок отриманих тілесних ушкоджень сторонньою особою. Остаточну причину смерті встановлюватиме судово-медична експертиза.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинили смерть потерпілої, слідчі розпочали досудове розслідування. 

Поліцейські встановили, що 40-річна жінка останні кілька днів проживала у квартирі 55-річного рівнянина та разом із знайомими 44-річною рівнянкою та 32-річним жителем Млинівського району вживали алкоголь. Під час чергового такого застілля між останнім та 40-річною рівнянкою виникла сварка, під час якої чоловік наніс потерпілій понад десять ударів руками по голові та ногами по тулубу.

32-річного уродженця Кам’янець-Подільського району Хмельницької області, який нині  тимчасового проживає на Млинівщині, затримали та відправили в ізолятор тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу -  тримання під вартою, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також