У центрі Рівного можна буде безкоштовно покататися на гіроскутерах та моноколесах

4178 0

Ми у соцмережах:

У центрі Рівного можна буде безкоштовно покататися на гіроскутерах та моноколесах

Щороку в останню п’ятницю липня, яка цього року припала на 27 число, «захисники комп’ютерних мереж» – системні адміністратори – відзначають своє професійне свято. Генеральний директор компанії “КТС” Олександр Грицук сьогодні на прес-конференції зазначив, що святкувати потрібно разом з рівнянами. А тому урочисті заходи до Дня системного адміністратора у Рівному відбудуться на площі біля ТЦ “Злата Плаза”.

Розпочнеться свято завтра, 27 липня, о 12 годині. Пан Грицук анонсував, що представники найбільших компаній-виробників техніки (Huawei, EPC, Zona 51, Tenda, PowerPlant) уже привезли до Рівного свої новинки, щоб жителі міста могли їх випробувати.

Усі, хто долучиться до святкування, зможуть безкоштовно покататися на гіроскутерах, моноколесах, гіробордах, роликах та електросамокатах.

А окрім цього, у рівнян буде можливість виграти цінні призи: мобільні телефони, роутери та багато іншого на загальну суму 50 тисяч грн. Призи розігруватимуть з 18.30 до 21.00.

Олександр Грицюк

Організатори вважають, що подарунків багато не буває, тому  рівняни, які зареєструються на заході, отримають ще й додаткові знижки – 200 гривень від мережі компанії “КТС” на покупку від 1000 грн.

Як зазначив Олександр Грицук, святкуванням Дня системного адміністратора працівники компанії прагнуть показати рівнянам, що вони відкриті до клієнтів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також