Збули наркотиків на понад півмільйона гривень

1229 0

Ми у соцмережах:

Збули наркотиків на понад півмільйона гривень

На Рівненщині судитимуть 8 членів злочинного угруповання, які виготовляли та збували наркотики.

Серед учасників злочинного угруповання -  діючий працівник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та колишній співробітник міліції. Злочинну групу створив та очолив у березні 2017 року 37-річний рівнянин, раніше неодноразово судимий. Вони скуповували прекурсори та інші складові речовини, з яких в облаштованій «нарколабораторії» виготовляли психотропи – метамфетамін, та наркотичні речовини, котрі у подальшому збували охочим.

Роль діючого та колишнього працівників правоохоронних органів полягала у наданні порад співучасникам злочинів щодо конспірації їх діяльності, пошуку каналів придбання прекурсорів та клієнтів для збуту наркотиків, в тому числі серед колишніх засуджених.

Прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила, що зловмисники одержали від незаконного продажу психотропів та наркоречовин понад півмільйона гривень. Частину цих грошей організатор групи розподілив між її учасниками, а частину використав для цілей подальшого функціонування наркобізнесу. Діяльність організованої групи ліквідували у вересні 2017 року. До обвинувачених застосовано запобіжні заходи - тримання під вартою та домашнього арешту. Досудове розслідування вже завершили, а обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно організованої злочинної групи відправили в суд.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також