Жадан їде на фестиваль «Тарас Бульба» у Дубні

1730 0

Ми у соцмережах:

Жадан їде на фестиваль «Тарас Бульба» у Дубні

Цьогорічний «Тарас Бульба» вирізнятиметься від попередніх. На ньому з’явиться літературна сцена, а на музичній виступатимуть близько півсотні зіркових рок-гуртів.

Фестиваль пройде 13-15 липня на стадіоні «Спартак» у Дубні. Працюватиме декілька сцен: головна, альтернативна і літературна. Також будуть діяти дитяча галявина, ярмарок майстрів та інші локації.

Організатори фестивалю, передбачивши літературну сцену, прагнуть наблизити відвідувачів до сучасних напрямків літератури.

Так, у суботу на «Бульбі» виступатиме Сергій Жадан.

Гран-прі «Тараса Бульби» виборюватимуть 16 молодих команд. Серед них - Zворотня Dія, BAKENBARDY, SilverTown, Monopolia, Яри, DK,Dance, DISTiNcT,  Made In Future, Ауд.238, Циферблат, Волосся Вероніки, MniShek, Фабі Начі, Це Регулятори, Iсаrus drіver та Jenny Garіs.

Крім того, легендарний фест відвідають більше 50 зіркових гуртів різножанрової направленості, зокрема «Kozak System», Христина Соловій, «Cry Excess», «Тінь Сонця», Karna», «Morphine Suffering», «Фіолет».

Для шанувальників рок-музики з інших міст буде організовано наметове містечко та паркінг. Працюватимуть душові кабіни та біотуалети.

Квитки на подію можна придбати на офіційному сайті фестивалю. Наразі вони вартують 200 грн на день. Абонемент на три дні – 400 грн.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також