Син колишнього начальника Служби автодоріг Рівненщини кидав трусами в поліцейських

6227 1

Ми у соцмережах:

Син колишнього начальника Служби автодоріг Рівненщини кидав трусами в поліцейських

Гучно відсвяткував своє повернення із Канади до Рівного син колишнього начальника обласної Служби автодоріг Федора Жежука — Володимир. За часів керування батька обласним відомством він став успішним бізнесменом. Його знають, як одного із засновників дубенської компанії «Магістраль», що освоювала кошти під час реконструкції траси Київ-Чоп. Після закінчення реконструкції ця компанія збанкрутувала, а сімейство головного дорожника вирішило виїхати на постійте проживання за кордон.

Вночі 14 липня під колесами позашляховика Володимира Жежука мало не опинилося двоє молодих хлопців, які йшли в цей час вулицею Соборною — водій «Toyota Land Cruiser» несподівано вилетів із проїжджої частини на тротуар, щоб там розвернутися. Пішоходів врятувало лише те, що в останній момент вони встигли відскочити.

Затримали водія згодом, коли той намагався виїхати із стоянки нічного клубу «Стадіо Паб». Оскільки 42-річний чоловік поводився агресивно, то патрульні одягнули йому наручники. Але це не зупинило затриманого від спроб вибити ногами вікно у поліцейській машині, тому Жежука довелося додатково втихомирювати.

Уже в міському управлінні поліції, що на вулиці Пушкіна, коли правоохоронці намагалися з’ясувати деталі, Володимир Жежук поводився вкрай неадекватно — почав знімати із себе штани, намагався втекти, а як не вийшло, то й зняв з себе й труси і почав кидати їх у поліцейських…

Оксана Юрченко, речниця патрульної поліції Рівненщини:

— Водія, який спричинив ДТП, екіпаж патрульної поліції затримав випадково. Адже до поліції надійшло повідомлення від одного з відвідувачів нічого клубу, що його обікрали. Під час прибуття на місце виклику патрульні помітили автомобіль, який підходив під опис того, що втік з місця дорожньо-транспортної пригоди на Соборній.

Марія Юстицька, речниця обласної поліції:

— У потерпілого 21-річного пішохода медики діагностували закриту черепно-мозкову травму. Після надання медичної допомоги його відпустили. Щодо покарання водія позашляховика, то зараз ведеться слідство. Тяжкість покарання буде визначатися від ступеня завданої ним шкоди. Якщо травми будуть визнані легкими, то справу закриють, а винуватця ДТП притягнуть до адміністративної відповідальності. Під час цього слідчий направить усі виявлені порушення до патрульної поліції Рівного, де уже порушника зможуть притягнути до відповідальності за п’яне керування.

Богдан СЛОНЕЦЬ


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також