Стара і в тріщинах: до поліської школи їде перевірка (ВІДЕО)

1683 0

Ми у соцмережах:

Стара і в тріщинах: до поліської школи їде перевірка (ВІДЕО)

У селі Колки на Дубровиччині місцеві мешканці невдоволені станом і виглядом школи.

Відео зі світлинами старих коридорів та стін із тріщинами опублікували на сторінці «Rivne_1283» в Instagram.

Втім, як зазначив на брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, на відео показано не всі приміщення школи:

«На відео в соцмережах продемонстровано котельню, у якій навчальний процес не відбувається. У закладі освіти навчається 254 учні, причому потужність закладу становить 460 учнів. Тобто школа заповнена на 60%».


На території школи знаходиться 5 навчальних корпусів, будівництво яких було розпочату в 1963-1974 роках. Школа не в аварійному стані.

«Колківський заклад увійшов до складу Дубровицької територіальної громади. Головний корпус, у якому навчаються учні молодшої школи та розташована їдальні збудований у 1973 році. Там є два внутрішні санвузли, також на території закладу в останні роки зробили футбольне поле».

Колківська школа також має шкільний автобус. Після оприлюдненого відео Управління освіти і науки проінспектує стан приміщень.

У програму «Великого будівництва» на 2021 рік школу поки що не внесли, тому в ОДА хочуть почути думку громади, зазначив Сергій Подолін.
 




 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також