«Життя наших хлопців залежить від вас», - захисник до рівненських депутатів

2687 0

Ми у соцмережах:

«Життя наших хлопців залежить від вас», - захисник до рівненських депутатів

До депутатів міськради звернувся заступник командира батальйону, який невдовзі відправлять на передову

Місту пропонують узяти шефство над 457-м батальйоном, в якому переважно — наші земляки. Невдовзі їх відправлять у зону бойових дій.

Підполковник Андрій Гамов, заступник комбата:

— Наш 457-й окремий піхотний батальйон сформований у більшості захисниками, які родом з Рівного та Рівненської області — ваших земляків у нас понад 90%. Звісно, у батальйоні є вихідці з інших регіонів країни, з Дніпропетровської, з моєї рідної Запорізької та інших областей. Ми всі різні, але нас об’єднує те, що всі ми громадяни України, всі однаково прагнемо якнайшвидшої перемоги нашої держави та всі наближаємо цю перемогу.

Юридичні та фізичні особи вашої області уже неодноразово допомагали нашому батальйону, і за ці зусилля ми всім вам безпечно вдячні! Проте для здійснення батальйоном своєчасного та ефективного виконання завдань, особливо під час ведення бойових дій, просимо Рівненську міську раду взяти над нами шефство та сприяти зміцненню матеріально-технічного забезпечення.

Шановні депутати, за місяць, максимум — півтора, наш батальйон завершує навчання на полігоні, нас виведуть на передову, на лінію зіткнення. Я хочу, щоб ви розуміли: наразі від вас справді залежить життя наших з вами хлопців.

Конкретних потреб командир наразі не озвучив, але додав, що сподівається на співпрацю з містом. Єдине, що в нього попросили депутати, — надати офіційний лист з рахунком, щоб можна було надавати допомогу.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також