Життя трьох дітей забрала підводна течія: рятувальники розповіли подробиці вчорашніх трагедій

5707 0

Ми у соцмережах:

Життя трьох дітей забрала підводна течія: рятувальники розповіли подробиці вчорашніх трагедій

У понеділок на Рівненщині у річці Горинь втопилися троє дітей: 15-річний хлопчик із села Антонівкa Володимирецького району та дві сестрички із Бродівського на Острожчині.

Юнак пішов на річку купатися з друзями. Проте сильна течія потягнула його до дна. Врятувати хлопця не вдалося. Його тіло з річки діставали місцеві жителі.
Надвечір Горинь забрала життя уже двох сестер – 12-річної Ганни та 13-річної Ольги. Дівчатка з батьками пасли корів поблизу Бродівського, і мама дозволила їм поплавати у річці.
Як повідомив РВ Анатолій Якимчук, керівник обласної рятувальної служби на водних об’єктах, дівчаток також затягнула підводна течія. Батько, який одразу ж прибіг рятувати дочок, зміг знайти під водою лише одну… Дівчинка вже була мертвою.
Другу дитину шукали водолази. Її тіло на поверхню підняли тільки після 23-ї…


За словами п.Якимчука, з початку року на Рівненщині втонули 23 людини. Рятувальники просять бути обережними на водоймах та не відпускати дітей купатися самих. Також застерігають проти купання у Горині та Случі, які мають швидкі підводні течії та мінливе дно.
Зазначимо, що на Рівненщині є 15 санкціонованих пляжів, на яких працюють рятувальні пости та де водойми мають обстежене, а отже безпечне дно.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також