Зима керуватиме обласною лікарнею до 16 квітня

2546 0

Ми у соцмережах:

Зима керуватиме обласною лікарнею до 16 квітня

У березні з головним лікарем Рівненської обласної клінічної лікарні Іваном Зимою закінчується контракт. Днями голова облради Олександр Данильчук підписав розпорядження про продовження терміну дії його контракту. Але не на три місяці, як міг би, а тільки на місяць.

Відповідно до розпорядження, контракт буде продовжено з 7 березня до 16 квітня. У квітні ж має відбутися конкурс на посаду головного лікаря обласної лікарні.

Іван Зима, наскільки наразі відомо, подаватиме свою кандидатуру на конкурс. Проте матиме і сильного суперника – головного лікаря Здолбунівської районної лікарні Владислава Сухляка.

Пан Зима, до слова, теж керував райлікарнею у Здолбунові перед тим, як очолити обласну.

Цього року конкурси на керівні посади у комунальні медзаклади вперше проводитимуть не обласні чи районні ради, а спеціально утворені комісії, в які входитимуть депутати, активісти та представники медзакладів.

На черговому засіданні 16 березня обласні депутати мають проголосувати за склад комісії, яка обиратиме кандидатів до обласних комунальних медичних закладів.

Наразі між політичними силами в обласній раді відбуваються активні змагання за можливість мати у комісії своїх представників.

 

 

    


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також