Злодій забрав пальто, залишивши потерпілим свою куртку

1222 0

Ми у соцмережах:

Злодій забрав пальто, залишивши потерпілим свою куртку

В обідню пору 30-річний здолбунівець повертався додому і на вулиці зустрів чоловіка, одягнутого в пальто, точнісінько як у нього. Коли ж дійшов до будинку, то побачив, що його обікрали. Тоді й зрозумів, що бачив на вулиці злодія.

Розбивши віконне скло, злодій викрав побутові та речі домашнього вжитку, зокрема мультиварку, зарядний пристрій до ноутбука та одяг. Свою куртку злодій залишив, «обмінявши» на пальто, в якому покинув місце злочину. Як з’ясують згодом правоохоронці, чоловік до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що поліцейські Здолбунівського відділення оперативно затримали злодія.  Ним виявився 33-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки. Крім того, на розгляді суду нині перебувають матеріали ще двох кримінальних проваджень за аналогічними злочинами. Молодику повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло.  За клопотанням слідчого йому обрано міру запобіжного заходу  - тримання під вартою. Відповідно до санкції статті йому загрожує до шести років позбавлення волі.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також