Зниклих розшукали за дві години

1196 0

Ми у соцмережах:

Зниклих розшукали за дві години

Майже одночасно до поліції учора, 11 лютого, надійшло два повідомлення про зникнення хлопчиків: одного із Олександрійського реабілітаційного центру, а іншого — із Гощанського району.

Черговий з режиму обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей села Олександрія близько 17 години повідомив до поліції, що їх 14-річний вихованець самовільно залишив заклад. Менш ніж за годину до правоохоронців звернулась жителька Симонова, що її прийомний син пішов у магазин і не повернувся.

Працівники ювенальної превенції Рівненського районного відділення поліції, Гощанського відділення поліції та обласного управління у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за фактом умисного вбивства, негайно організували пошуки втікачів, адже кожен з них неодноразово залишав місце своє проживання.

Відділ комунікації поліції в Рівненській області повідомляє, що поліцейські разом із працівниками реабілітаційного центру через дві години розшукали хлопців на одній із вулиць Рівного. З’ясувалося, що неповнолітні познайомилися у Центрі в Олександрії, де колись перебували разом. Зідзвонившись, хлопці цього разу вирішили втекти. Поліцейські ювенальної превенції управління превентивної діяльності вкотре наголошують неповнолітнім, які шукають пригод і планують втечу, це не вирішить їхніх питань, а лише додасть клопоту близьким та правоохоронцям.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також