Зупинять енергоблок РАЕС

1059 0

Ми у соцмережах:

Зупинять енергоблок РАЕС

8 липня планується відключення від енергомережі енергоблоку №4 Рівненської АЕС для проведення капітального планово-попереджувального ремонту, розрахованого на 65 календарних діб.

Під час ремонту проводитимуться регламентні роботи на основному обладнанні, а саме: капітальний ремонт реактора; ремонт обладнання усіх трьох каналів системи безпеки блоку; капітальний ремонт турбоагрегату;
середній ремонт генератора з виведенням ротора; капітальний та поточні ремонти головних циркуляційних насосів; капітальний та середні ремонти парогенераторів; капітальний ремонт компенсатора тиску.

До того ж буде проведено ряд понадрегламентних робіт з реконструкції та модернізації, спрямованих на підвищення безпеки, зокрема, заміну трубчатого електронагрівача компенсатора тиску, заміну відпрацьованих каналів нейтронних вимірювальних, модернізацію силових та керуючих гермопроходок через контаймент, а також забезпечення приладами системи післяаварійного моніторингу.

Розроблено та затверджено мережний графік виконання ремонтних робіт, призначено відповідальних осіб, визначено матеріально-технічні ресурси. Персонал експлуатаційних цехів та енергоремонтного підрозділу РАЕС готовий до виконання запланованих завдань.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також