Звуть рівнян послухати бандуру та баян

1055 0

Ми у соцмережах:

Звуть рівнян послухати бандуру та баян

Український колектив "B&B Project" вперше побуває у Рівному 21 квітня з презентацією свого альбому під час туру, присвяченому 3-річчю гурту.

Думаєте, Metallica на бандурі – це неможливо? Приходьте на концерт та переконайтеся, що це не так! Гурт "B&B Project" – це колектив, який у новому світлі відображає традиційні народні інструменти – бандуру та баян. В українському суспільстві склалась думка, що ці інструменти зараз не надто популярні, і музиканти гурту взяли собі за мету – повернути їм цю популярність. Перший кавер цього колективу зібрав за тиждень біля 300 000 переглядів на YouTube.

На цьому концерті прозвучать зовсім нетипові композиції для народних інструментів: класика в сучасній обробці, саундтреки, кавери, авторська музика, дабстеп, рок, гранж, клубна музика, фанк та багато іншого.

Гурт існує з 2015 року, за цей час побував з сольними концертами в багатьох містах України, зоні АТО, на різноманітних фестивалях, а також в багатьох країнах світу (Польща, Катар, Хорватія, Франція, Нідерланди). Їхні композиціі неодноразово потрапляли в чарти світових радіостанцій. Постійні експерименти та подання музичного матеріалу в сучасному світлі – це основний принцип музикантів. Відвідавши концерт "B&B Project" – Ви назавжди зламаєте стереотипи щодо українських народних інструментів! Учасники гурту: бандуристка - Тетяна Мазур, баяніст - Сергій Шамрай, ударні - Костянтин Марко, електро-контрабас - Денис Стефанко.

Концерт проходитиме у міському будинку культури Рівного, початок - о 19-й годині. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також