З’явилася нова версія щодо інциденту з дрифтерами біля «Екватору» (ФОТО)

3130 1

Ми у соцмережах:

З’явилася нова версія щодо інциденту з дрифтерами біля «Екватору» (ФОТО)

У соцмережах опублікували фото автомобілів, які нібито дрифтували біля «Екватора» і на які напали люди в балаклавах та з битами. Повідомляється, що водій однієї з них затриманий. Хоча нібито він просто залишив афто на парковці і брати участь в гонках не мав наміру.

 Фото вивісили у спільноті Типове Рівне. Як видно зі світлин, автомобілі дійсно досить понищені. Номери у них рівненські. Під фото з жовтим авто стверджується:

«Одна з розбитих автівок яка була припаркована на «Екваторі». Відповіді до попереднього посту: невідомі в балаклавах били автівки які просто стояли на парковці. Сьогодні ніхто не дрифтував. Поліція затримала водія «жигуля» який намагався втекти коли його автівку почали бити».

Фото із побитим зеленим авто коментують так:

«Це друге авто яке розбили цієї ночі. Коли невідомі в балаклавах почали трощити дану автівку - водій намагався втікти. Проте, виїзд був заблокований патрульним авто. Очевидці повідомляють, що водія ВАЗівки поліцейські витягли з авто та одягнули в кайданки. Його звинувачують у пошкодженні патрульного автомобіля. На бампері «Пріуса» та є пошкодження». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також