Щасливе
Електронна передплата газети
☰ РОЗДІЛИ
Обласна газета «Рівне вечірнє»
Наш провайдер:
-25% на металопластикові вікна

Маю таку прикмету: щойно наша верховна влада починає робити щось наскрізь патріотичне та проукраїнське — пильнуй кишені. Коли простіше, уся державна патріотика вже третій десяток років виконує роль димової завіси, яка би приховала чергову оборудку влади не на нашу користь.

Бронзовий «Верес»


Рівненський «Верес» у нинішньому чемпіонаті першої ліги здобуде бронзові медалі. Це стало зрозуміло у неділю, коли рівняни програли в Охтирці «Нафтовику» 0:2.
 

Чи всі продукти тримати у холодильнику?

25-2-2017

У минулому масло, яйця та соуси зберігали в коморі — і ніхто від їхнього споживання не хворів. То чому ж більшість із нас впевнені, що цим продуктам потрібен холод?

продукти в холодильнику

Кетчуп: якщо зберігати його у шафі, можливо, він матиме дещо інакший смак або колір, але вживати його цілком безпечно завдяки його кислотності.

Помідори: як свідчать дослідження, зберігання помідорів при температурі 5оС може вплинути на їхній смак, бо зменшиться активність генів, які виробляють ферменти.

Банани: в холодильнику зберігатимуться довше, але спочатку мають дозріти при кімнатній температурі.

Авокадо: також не дозріють як слід, якщо покласти їх у холодильник ще твердими.

Яйця: краще тримати їх у холодильнику, щоб забезпечити постійну температуру, радить Національна служба охорони здоров'я.

Залишки страв: протягом двох годин після приготування охолодіть їх до кімнатної температури, а тоді поставте в холодильник — але з'їжте не більш ніж за дві доби.

Хліб: у холодильнику швидко пересихає і черствіє, але його можна заморозити у морозильній камері.

Цибуля та картопля: найкраще зберігаються у прохолодній і темній шафці.

Масло: зберігайте в холодильнику — особливо несолоне; втім, високий вміст жиру не дасть йому зіпсуватись день-другий і при кімнатній температурі.

 
Читайте також:

Як краще лікувати застуду і грип?
№7, 23-2-2017

Чому людям боляче від льоду та вогню?
№7, 21-2-2017

Шумить у вухах
№7, 20-2-2017

Дратує звук жування? У вас — мізофонія
№6, 19-2-2017

Заморожені овочі часто корисніші від свіжих
№6, 18-2-2017

Яке фруктове насіння корисно їсти
№6, 17-2-2017

Про госпітальні округи — зарано?
№6, 16-2-2017

Жах уві сні
№6, 16-2-2017

Чому з'являється рання сивина
№6, 13-2-2017

Корисно спати на лівому боці
№6, 12-2-2017

Користь від імбиру
№5, 10-2-2017

Наповнення © «Рівне Вечірнє», (с) 2003-2017. Оновлюється щодня.
При використанні матеріалів посилання на www.rivnepost.rv.ua обов’язкове.
Програмування та дизайн © «Рівне Вечірнє»
Засновник — Микола Несенюк.

Головний редактор — Валентина ШАХ: valensrv@gmail.com.

Керівник рекламного відділу — Жванський Микола: rivne_ren@ukr.net

Редактор сайту — Алла Садовник: allasadovnuk@i.ua.

Редактор он-лайн новин — Жанна Пінчук: pinkrime@gmail.com.

Контакти для розміщення реклами: (097) 462-65-64, (096) 81-89-627, e-mail: advertrv@ukr.net

Адреса для листування з редакцією: rivnepost@gmail.com.
Телефони редакції: (067) 362-56-86, (0362) 62-56-54, 62-56-55
@ — друкується на правах реклами.


Яндекс цитирования Яндекс.Метрика