Щасливе
Електронна передплата газети
☰ РОЗДІЛИ
Обласна газета «Рівне вечірнє»
Наш провайдер:
-25% на металопластикові вікна

У часи мого дитинства усі без винятку жили подвійним життям. Тому що офіційно ми будували комунізм, про що говорили по радіо, показували по телевізору та писали в газетах. Неофіційно ж кожен жив своїм життям, ніяк із тим комунізмом не пов'язаним.

«ДНК» довжиною у 150 років


Я завжди дуже скептично ставився до письменницьких антологій, укладених видавництвом «Клуб сімейного дозвілля», адже практично завжди написані там історії були створені на замовлення і не дуже цікавили самих авторів. Але, на диво, збірка короткої прози «ДНК», до якої увійшли історії Сергія Жадана, Юрія Винничука, Ірени Карпи, Олександра «Фоззі» Сидоренка, Макса Кідрука, Андрія Кокотюхи та Володимира Рафєєнка, утворила цільний текст, який зачіпає до глибини душі.
Loading...
Loading...
 

Чи всі продукти тримати у холодильнику?

25-2-2017

У минулому масло, яйця та соуси зберігали в коморі — і ніхто від їхнього споживання не хворів. То чому ж більшість із нас впевнені, що цим продуктам потрібен холод?

продукти в холодильнику

Кетчуп: якщо зберігати його у шафі, можливо, він матиме дещо інакший смак або колір, але вживати його цілком безпечно завдяки його кислотності.

Помідори: як свідчать дослідження, зберігання помідорів при температурі 5оС може вплинути на їхній смак, бо зменшиться активність генів, які виробляють ферменти.

Банани: в холодильнику зберігатимуться довше, але спочатку мають дозріти при кімнатній температурі.

Авокадо: також не дозріють як слід, якщо покласти їх у холодильник ще твердими.

Яйця: краще тримати їх у холодильнику, щоб забезпечити постійну температуру, радить Національна служба охорони здоров'я.

Залишки страв: протягом двох годин після приготування охолодіть їх до кімнатної температури, а тоді поставте в холодильник — але з'їжте не більш ніж за дві доби.

Хліб: у холодильнику швидко пересихає і черствіє, але його можна заморозити у морозильній камері.

Цибуля та картопля: найкраще зберігаються у прохолодній і темній шафці.

Масло: зберігайте в холодильнику — особливо несолоне; втім, високий вміст жиру не дасть йому зіпсуватись день-другий і при кімнатній температурі.

Loading...
 
Читайте також:

Як краще лікувати застуду і грип?
№7, 23-2-2017

Чому людям боляче від льоду та вогню?
№7, 21-2-2017

Шумить у вухах
№7, 20-2-2017

Дратує звук жування? У вас — мізофонія
№6, 19-2-2017

Заморожені овочі часто корисніші від свіжих
№6, 18-2-2017

Яке фруктове насіння корисно їсти
№6, 17-2-2017

Про госпітальні округи — зарано?
№6, 16-2-2017

Жах уві сні
№6, 16-2-2017

Чому з'являється рання сивина
№6, 13-2-2017

Корисно спати на лівому боці
№6, 12-2-2017

Користь від імбиру
№5, 10-2-2017

Реклама на сайті

Наповнення © «Рівне Вечірнє», (с) 2003-2017. Оновлюється щодня.
При використанні матеріалів посилання на www.rivnepost.rv.ua обов’язкове.
Програмування та дизайн © «Рівне Вечірнє»
Засновник — Микола НЕСЕНЮК. Головний редактор — Валентина ШАХ valensrv@gmail.com. Редактор сайту — Алла Садовник allasadovnuk@i.ua.
Адреса для листування з редакцією: rivnepost@gmail.com. Редактор он-лайн новин — Жанна Пінчук pinkrime@gmail.com.
Телефони редакції: (0362) 62-56-54, 62-56-55
@ — друкується на правах реклами.

Яндекс цитирования Яндекс.Метрика