Щасливе
Електронна передплата газети
☰ РОЗДІЛИ
Обласна газета «Рівне вечірнє»
Наш провайдер:
-25% на металопластикові вікна

Ви часом не знаєте, чим нині займається партія конкретних справ? Ні, я не «приколююсь», у нас насправді є така партія. Вона навіть набрала щось на останніх місцевих виборах і провела до цих рад своїх людей. Не пригадуєте? Кажете, що «конкретними справами» займається кожен, навіть коли спить — чим не конкретна справа?

«Хірург» вийшов на полювання


Уявіть собі — ви цілий рік мріяли про відпустку, щоб розслабитися та порибалити на улюбленому озері. І ось ви мандруєте власним автомобілем до точки призначення, виставивши руку у вікно, та насолоджуєтесь потоком прохолодного повітря, що потрапляє до вас у салон. Але раптом вам телефонують і наказують повертатися, адже сталося звіряче вбивство, яке потрібно розслідувати. Так і було з Томасом Муром — детективом відділу кримінальних злочинів.
 

Фрукти та овочі, котрі корисно їсти зі шкіркою

3-4-2017

Не усі фрукти і овочі корисно їсти без шкірки. У ній є багато поживних та корисних елементів. Знімаючи шкірку з цих продуктів, людина забирає в себе половину вітамінів. Експерти в галузі здорового харчування назвали п'ять продуктів, у яких необхідно зберігати шкірку.

фрукти із шкіркою

Яблука. Очищаючи яблука від шкірки, ви втрачаєте одне з головних їхніх харчових достоїнств — розчинне волокно пектин. Він знижує рівень «поганого» холестерину і утримує в стабільному стані показники цукру в крові.

Виноград. Справді, виноград містить значно більше пестицидів, ніж будь-який інший фрукт. Але все одно, з нього не слід знімати шкірку, адже в ній міститься ресвератрол, який дуже корисний для серця.

Картопля. У шкірці картоплі міститься набагато більше заліза, волокон і фолатів, ніж у м'якоті. У реальності, в шкірці картоплі в 5-10 разів більше антиоксидантів, ніж у м'якоті.

Огірок. У шкірці огірка є кальцій, фосфор, магній, калій, вітаміни А і К. Вона містить багато корисних для здоров'я волокон, які не тільки стимулюють травні процеси, але і забезпечують тривале відчуття ситості, оберігаючи від переїдання.

Баклажан. Шкірка баклажана містить сильний антиоксидант насунін, який вкрай важливий для підтримки здорової тканини мозку. Насунін є флавоноїдом, і якщо ви вживаєте значну його кількість, то набагато рідше набираєте зайву вагу.

 
Читайте також:

Чому не можна сушити білизну в кімнаті
№13, 2-4-2017

Якщо часто вночі бігаєте в туалет — винна сіль
№13, 1-4-2017

Весна: як уникнути авітамінозу
№12, 31-3-2017

Коли потрібно чистити зуби ниткою
№12, 30-3-2017

Лікарям довіряють не всі
№12, 27-3-2017

Бобові: не можна їсти на вечерю, поєднувати з картоплею, м'ясом і горіхами
№12, 24-3-2017

Як правильно готувати і їсти бобові

Харчове несприйняття небезпечніше, ніж алергія
№12, 23-3-2017

Щоб чай не перетворився на отруту
№11, 20-3-2017

Березень — час чистити організм
№11, 19-3-2017

Оніміла рука, стрибає тиск? Винен хребет!
№10, 18-3-2017

П'ять несподіваних симптомів остеохондрозу

На здоров'я впливає висота, на якій проживає людина
№10, 17-3-2017

Наповнення © «Рівне Вечірнє», (с) 2003-2017. Оновлюється щодня.
При використанні матеріалів посилання на www.rivnepost.rv.ua обов’язкове.
Програмування та дизайн © «Рівне Вечірнє»
Засновник — Микола Несенюк.

Головний редактор — Валентина ШАХ: valensrv@gmail.com.

Редактор сайту — Алла Садовник: allasadovnuk@i.ua.

Редактор он-лайн новин — Жанна Пінчук: pinkrime@gmail.com.

Керівник рекламного відділу — Жванський Микола: rivne_ren@ukr.net

Контакти для розміщення реклами: (097) 462-65-64, (096) 81-89-627, e-mail: advertrv@ukr.net

Адреса для листування з редакцією: rivnepost@gmail.com.
Телефони редакції: (067) 362-56-86, (0362) 62-56-54, 62-56-55
@ — друкується на правах реклами.


Яндекс цитирования Яндекс.Метрика