В Рівненській міській лікарні врочисто з надувними кульками відкривали їдальню. Мабуть, відкриття оновленого відділення не є настільки значимим для закладу. Адже пацієнти та їхні відвідувачі до цього харчувалися або домашньою їжею, приготованою і принесеною заздалегідь, або купували щось у місцевих кіосках. Ще один варіант – їсти те, що готує і дає сама лікарня. Проте, як відомо, кошти на харчування пацієнтів міська рада виділяє мінімальні. Натомість п.Года обіцяє харчувати бізнес-ланчами з мінімальними ціновими закрутками.
– Якщо вдасться заробити на тому 10%, то буде дуже добре, – каже підприємець. – Хоча я розглядаю це більше, як соціальний та іміджевий проект, яким може стати окупним хіба в майбутньому, коли вдасться відкрити серію їдалень в інших державних установах. Насправді нормальна столова в лікарні – це просто необхідність, щоб лікарям не було стидно зі своїми бутербродами приходити, а відвідувачам пацієнтів – носитися з термосами.
Їдальня розташовується в терапевтичному корпусі лікарні на першому поверсі, де раніше була аптека. Мар’ян Года взяв це приміщення в оренду і відремонтував.
Специфіка їдальні в тому, що крім звичайного меню вона матиме ще і дієтичне.





