100 ОМБр розпочинає рекрутингову кампанію «Йди до своїх»: шукають вмотивованих людей

851 0

Ми у соцмережах:

100 ОМБр розпочинає рекрутингову кампанію «Йди до своїх»: шукають вмотивованих людей

Сьогодні голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш зустрівся з представниками 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. Раніше її знали як волинську тероборону.

Зараз рішенням командування функціонал підрозділу значно розширили. Там воюють багато жителів Рівненщини та інших областей, зокрема й на гарячих напрямках.

100 ОМБр розпочала рекрутингову кампанію в регіонах - шукають вмотивованих людей.

- Наразі думаємо, чим можемо допомогти глобально. Із першочергових кроків – звернемось до громад із проханням про соціальну рекламу в населених пунктах, механізми для цього є. Також розмістимо інформацію на своїх ресурсах, - розповів голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

У бригаді з’являються нові підрозділи, у які потрібні люди. Це не тому, що  укомплектованість впала нижче якогось рівня. Попри те, що майже рік 100 ОМБр перебуває в зоні бойових дій, успішно виконує  бойові завдання, укомплектованість у них хороша. Але оскільки з’являються багато інших підрозділів, то відповідно потрібні люди для заміщення вакантних посад. Наразі є потреба у різних спеціалістах. Зокрема мова про ІТ-спеціалістів, програмістів, медиків, електриків, водіїв, майстрів із ремонту теле- та радіоапаратури, психологів-практиків і, звичайно, стрільців.

Рекрутингова кампанія «Йди до своїх» – це гарна можливість стати максимально корисним у війську серед своїх земляків, а не просто чекати повістку.

- Можна не мати військової освіти та військово-облікової спеціальності, але у цивільному житті ти – водій. При чому, водій із великим досвідом. Тобто, для чого чекати повістку і не знати де нестимеш службу, коли можна служити у нашій волинській бригаді на посаді, де ти будеш корисним. Або, скажімо, маєш диплом психолога і працюєш за спеціальністю. У нас зараз розширюється підрозділ під назвою «група контролю бойового стресу». І вони шукають дипломованих психологів-практиків,навів приклади пресофіцер бригади.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також