У Рівному судитимуть підприємця, який «відмив» майже 400 тисяч гривень на будівництві Пісківського ліцею

1355 0

Ми у соцмережах:

У Рівному судитимуть підприємця, який «відмив» майже 400 тисяч гривень на будівництві Пісківського ліцею

Завершено досудове розслідування та до Рівненського міського суду скеровано обвинувальний акт щодо директора товариства "Стиль Декор". Йому інкримінують заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем та внесення до офіційних документі, за попередньою змовою, завідомо неправдивих відомостей, що спричинило тяжкі наслідки та завдало шкоди у великому розмірі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор товариства, діючи у змові з іншими особами, матеріали стосовно яких розслідуються в іншому кримінальному провадженні, упродовж 2016-2017 років внесли недостовірні відомості до актів виконаних робіт, завищивши їх обсяги, та заволоділи бюджетними коштами в розмірі 388 тис грн, виділеними на будівництво навчального закладу в селі Пісків, колишнього Костопільського району.

Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, як потерпілою юридичною особою, під час досудового розслідування заявлено цивільний позов на зазначену суму збитків, а на майно обвинуваченого накладено арешт на загальну суму близько 1,5 млн гривень.

Досудове розслідування проводили слідчі ГУ НП в Рівненській області за оперативного супроводу відділу захисту інтересів держави в сфері економічної безпеки Управління СБ України в області.

Санкція статтей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

 Читайте також: Ліцей на Рівненщині почав руйнуватися через 4 роки після зведення


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також