Астрологічний прогноз на 13 серпня

748 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 13 серпня

 Овен
Цього дня зірки не обіцяють нічого екстраординарного. Всі події й справи будуть цілком передбачувані. Не варто переживати з приводу витрачених грошей, всі покупки виявляться корисними.

Телець
Ви сьогодні будете схожі на реактивний літак. Люди, події, новини і робота... Головне - ні в чому не заплутатися і всюди дотриматися порядку. А вдома можна розслабитися в колі рідних.

Близнята
Ви будете сяяти від радості й задоволення. Але уважно озирайтеся на всі боки: можливі чутки і заздрісні погляди. Потребують вирішення застарілі побутово-господарські проблеми. А коханий/кохана – уваги.

Рак
Зірки радять діяти так, як підказує серце. Сьогодні не можна йти всупереч почуттям, це може обернутися негативною ситуацією. Вкладення грошей, які ви давно збирали на щось потрібне, скасуйте.

Лев
Вам потрібно як «компас» обрати поради близьких друзів. Звичайно ж, деякі проблеми доведеться вирішувати самому, але не всі. Не займайтеся самолікуванням. Відмовтеся від далекої поїздки.

Діва
День наповнений негативною енергією, тому будьте обережніші зі словами та обіцянками. Зверніть увагу на безлад вдома – настав час для генерального прибирання. А ввечері можна дозволити собі відпочинок.

 Терези
Сьогодні вам доведеться викручуватися з нестандартних ситуацій. Дружні стосунки складаються на тлі загальних інтересів. Якщо хочеться, то можна відпочити з близькими людьми, влаштувати маленьке свято. Успіх очікується в бізнес-проектах.

Скорпіон
Гордість і щастя будуть переповнювати тих, у кого є діти. Їхні досягнення порадують вас. Захочеться поділитися зі всім світом радістю. На роботі, як завжди, робота. А відпочинок влаштуйте самі.

 Стрілець
Понервувати через фінансові проблеми можуть ті, хто недбало ставиться до грошей. Людей творчих професій навідає довгоочікувана муза. Прагматикам зірки радять збавити оберти і подивитися на небо і зорі.

Козеріг
Належить виправляти минулі помилки в процесі наростання нових неприємностей. Чим менше будете базікати, тим нижчий ризик конфліктів. Друга половинка прагне романтичного відпочинку вдвох.

Водолій
Ви будете надмірно чутливі до всього, що відбувається. Маса переживань через близьку людину. Внутрішній голос підкаже, як вийти із ситуації. Хтось із колег хоче сісти вам на шию. Вечір буде спокійним і затишним.

Риби

Не варто навіть братися за важкі справи, їх краще відкласти. Постарайтеся позбутися від втоми, що накопичилася за ці дні. Завдяки комфортній обстановці вдома та спілкуванню з друзями сили відновляться.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також