13-річна рівнянка виборола боксерське «срібло» та потрапила до збірної

1078 0

Ми у соцмережах:

13-річна рівнянка виборола боксерське «срібло» та потрапила до збірної

Рівнянка виборола срібну медаль на Чемпіонаті України з боксу серед дівчат у Харкові. Завдяки своїй перемозі 13-річна Інна Царук потрапила до збірної команди України з боксу.

У Харкові на Чемпіонат України серед дівчат, юніорок та молодіжниць з боксу з’їхалось 282 учасниці. У ваговій категорії 48 кілограм рівнянка Інна Царук виборола "срібло", поступившись першістю Ауріці Кострицькій з Хмельницького. У цій категорії змагалось 10 учасниць.

"Я очікувала на "золото", але перемогу віддали для другої дівчинки. Але і "срібло" – теж добре. Планую на наступному Чемпіонаті України взяти "золото", – розповідає Суспільному Інна Царук.

Інні Царук – 13 років, боксом дівчина займається з десяти. За три роки відвідування секції, каже, жодного разу не пожалкувала, що обрала саме цей вид спорту.

- Бокс я бачу як хороший вид спорту. Мені не подобаються ні бальні танці, ні гімнастика. У мене брат пішов по боксу і тепер я собі вирішила, що теж ним займатимусь, – розповідає дівчина.

У Харкові боксерка виборола не лише "срібло", але й виконала норматив Кандидата в майстри спорту України та потрапила до збірної команди України.

"Кожен тренер їде і очікує, що його вихованки будуть найкращими. Я розраховував, що вона дійде до призерів, але так вийшло, що Інна обійшла всіх і стала фіналісткою. Її включили в збірну команди України на наступний рік", – уточнює тренер дівчини Юрій Марчишин.

В планах на майбутнє – підготовка до нового Чемпіонату України, зазначає тренер. Він запланований в Івано-Франківську в грудні 2020-го року.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також