13-річний хлопець вдарив сусіда ножем, захищаючи свого батька

3310 0

Ми у соцмережах:

13-річний хлопець вдарив сусіда ножем, захищаючи свого батька

Повідомлення про конфлікт між сусідами в селі Іваничі Костопільського району надійшло до поліції 25 квітня, близько 22-ї години.

Поліція  попередньо встановила, що 63-річний житель села Іваничі прийшов на подвір’я сусідів та почав звинувачувати у тому, що через них зник його 37-річний син. Зі слів свідків, чоловік був напідпитку та, діставши ніж, погрожував розправою господарю. Злякавшись і заступившись за свого батька, 13-річний хлопець вибив із рук сусіда ніж, схопив його та наніс удар.

63-річного чоловіка із проникаючим ножовим пораненням в ділянці правового підребер’я госпіталізували до Костопільської лікарні. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Малолітній каже, що він не мав намірів завдати такі тілесні ушкодження сусідові, а лише намагався захистити свою сім’ю.

Як з’ясували згодом поліцейські, 37-річний син потерпілого, через відсутність якого власне і виник конфлікт, перебував у будинку односельчанина, де вживав алкоголь. «Зниклий» чоловік виявився раніше судимим за вбивство і притягався до кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Крім того, він перебуває у неприязних відносинах із родиною сусідів, тому у них частенько виникають конфлікті ситуації.

Слідчі Костопільського відділу поліції розпочали за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження досудове розслідування і встановлюють усі обставини події. Втім, попри те, що він не досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність, до нього можуть бути застосовані примусові заходи виховного характеру.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також