14 грудня - повне сонячне затемнення: можливі ризики та як їх уникнути

837 0

Ми у соцмережах:

14 грудня - повне сонячне затемнення: можливі ризики та як їх уникнути

Сьогодні, 14 грудня, повне сонячне затемнення. Цей день може принести як приємні події, так і неприємності.

 І хоча в Україні це явище не вийде спостерігати навіть частково, на думку астрологів, воно здатне вплинути на життя всіх людей на Землі.

Астрологи рекомендують, як потрібно правильно провести день повного сонячного затемнення, щоб знизити негатив до мінімуму, повідомляє видання SlovoFraza.

Повне сонячне затемнення розпочнеться о 16.33, а піку досягне о 18.30 за київським часом. Новий Місяць зійде о 18.16. Дія цього сонячного затемнення спостерігатиметься до 18 грудня.

Оскільки затемнення відбудеться у знаку Стрільця, то саме представників цього знака торкнеться насамперед. У їхньому житті може статися знакова подія, вони будуть залучені в різні активні процеси. Не варто цього дня приймати важливі або кардинальні рішення – потім змінити їх буде неможливо.

Крім того, вплив затемнення на собі можуть відчути маленькі діти, люди з проблемами серцево-судинної системи, хронічними захворюваннями, а також люди, схильні до депресій, панічних атак та інших порушень нервової системи.

Варто цього дня переглянути свої плани та пріоритети, скласти списки цілей і бажань. Цей день стане позитивним для тих, хто спрямований на позитив і добро, а ось негативним людям варто побоюватися неприємностей.

Не варто 14 грудня здійснювати великі фінансові операції – є ризик потрапити в неприємні ситуації та позбутися грошей. Небажано також починати нові проєкти та справи.

Почуття та емоції цього дня будуть на межі, конфлікти і сварки можуть виникнути на рівному місці. Якщо відчуваєте, що «закипаєте» – постарайтеся провести час наодинці. Не приймайте рішення зопалу – потім змінити їх буде не можна, а виправити помилки не вийде.

14 грудня – день, коли не потрібно розпочинати нові дружні, ділові, романтичні стосунки, не варто ходити на побачення. Це все може призвести до розчарування.

Весь день буде емоційно напруженим, тому варто провести його в спокійному ритмі та виключити будь-які конфлікти. Зберігайте спокій у будь-яких ситуаціях, відмовтеся від спілкування з великою кількістю людей.

Можуть виникнути загострення хронічних захворювань, у зоні особливої уваги – органи зору і слуху. Є ризик підхопити застуду або вірус. Виключіть перевтому і підвищене навантаження, не сидіть на протязі, обходьте місця масового скупчення людей. Будьте уважні до свого раціону, обмежте чай, каву та алкоголь.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також