144 тисячі євро штрафів на Рівненщині – за перенавантажені «фури»

1308 0

Ми у соцмережах:

144 тисячі євро штрафів на Рівненщині – за перенавантажені «фури»

У Рівненській області працюють два пересувні комплекси габаритно-вагового контролю: на трасі Київ-Чоп біля Корця та на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Нова Любомирка Рівненського району.

 

Як повідомляє Рівненська ОДА, лише за минулий  рік за понаднормову вагу власникам вантажівок нарахували понад 144 тисяч євро штрафу.

Найближчим часом, додають в ОДА, у селі Опарипси Радивилівського району відновить роботу стаціонарний пункт габаритно-вагового контролю транспорту.

«З початку року він не працював, адже потрібне погодження тимчасової схеми розміщення дорожніх знаків від Департаменту патрульної поліції Нацполіції України. Сьогодні управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА отримало такий дозвіл. Наразі чекаємо погодження графіку від патрульної поліції в Рівненській області», - розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

У Рівненській ОДА наголошують на важливості таких перевірок, бо ж йдеться про збереження доріг, які руйнуються під навантаженими понад норму «фурами».

Додамо, що дорожники висували своє невдоволення тим, як в області працюють пункти габаритного контролю, адже зважували вони лише вдень. Тож водії вантажівок, особливо ті, які їхали з кар’єрів на півночі області, вичікували вечора і їхали без будь-якого зважування.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також