14-річна Іванка з Рівненщини хотіла зректися батьків і жити з 27-річним хлопцем (ВІДЕО)

9752 0

Ми у соцмережах:

14-річна Іванка з Рівненщини хотіла зректися батьків і жити з 27-річним хлопцем (ВІДЕО)

Віталій та Наталія Трофимчуки з Рівненщини обурюються, бо вже рік не можуть справитися із ситуацією, яка виникла з їхньою 14-річною зразковою донькою Іванкою. Її звабив дорослий чоловік, старший за неї на 12 років, Сергій Полюха на прізвисько «Кримінал».

 Родина поділилася своєю проблемою в ефірі передачі «Один за всіх».

- Для чого тобі вона? Задовольняти свої потреби в ліжку? А потім вишвирнути, як непотрібне котеня? Я б його роздерла! – каже мама дівчини.

Відбирали телефон, саджали під домашній арешт, намагалися сховати, водили до психолога – ніщо не допомагало. Батьки кажуть, що поліція на їхні скарги не реагувала, а порадила змиритися і видати доньку за нього заміж.

Іванка казала:

- Моя сім’я – це повний кошмар. Вони для мене – вороги. Те, що я переживаю від них, не побажаю нікому. А Сергій – мій спаситель, я хочу вийти за нього заміж і родити йому дітей.

- В нього одна мета, - каже батько дівчини, - прибрати мене і заволодіти тим, що я нажив своїми руками. Дзвонив до мене, погрожував, що заб’є мене.

Іванка та Сергій познайомилися в одній компанії з дівчатами і хлопцями. Пізніше Іванка розказала батькам, що в неї є хлопець і захотіла познайомити з ним. Батьки, зрозумівши, скільки йому років, не схвалили цей союз. А він сказав, що збирається засилати сватів на Пасху.

Іванка почала приховувати ці стосунки від батьків. Останні сварилися з нею, а вона закривалася в туалеті. Почала завдавати собі фізичних страждань. Батько бив її, щоб домогтися розриву їхніх стосунків.

Іванка теж прийшла на ефір та заявила, що батьки їй – ніхто і вона хоче, щоб Сергій був її опікуном та жити з ним.

-          Я не хотів цих стосунків, виправдовується Сергій. – Вона сама знайшла мій номер, перша до мене подзвонила. Я їй так і сказав: ти для мене замала.

Та потім, каже, не зміг опиратися почуттям. Проте під час ефіру вияснилося, що в Сергія є кримінальне минуле, що він зловживає спиртними напоями, ділиться подробицями інтиму зі своєю 14-річною дівчиною з товаришами. Тож Іванка прийняла рішення все ж помиритися з батьками.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також