15 тисяч дітей пішло до першого класу на Рівненщині

1073 0

Ми у соцмережах:

15 тисяч дітей пішло до першого класу на Рівненщині

Сьогодні в школах області відбулися урочисті лінійки. Цьогоріч у перший клас пішли 15 745 дітей. Загалом же на Рівненщині навчання розпочалося для 165 919 школярів, а також 38373 студентів, учнів та слухачів вищих, професійно-технічних і фахових передвищих навчальних закладів.

 Віталій Коваль побував на святі першого дзвоника у ліцеях Березного.

«Для мене це 1 вересня особливе. Адже я прийшов на свято в рідну школу (зараз це ліцей №1 імені Миколи Буховича). Пам’ятаю, як багато років тому стояв на цьому подвір’ї і з нетерпінням чекав першого уроку. Ми всі родом із дитинства. Ніщо так не впливає на формування людини, як оточення. У шкільні роки мені здавалося, що увесь світ обертається навколо Березного. Ті друзі, які були зі мною тоді, досі для мене найближчі. Тому цінуйте кожен день у школі», - сказав Віталій Коваль .

Очільник області також привітав із Днем знань учнів і вчителів ліцею № 2 Березнівської міської ради та вихованців Березнівського спортивного ліцею.

Тим часом перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін побував на Святі першого дзвоника у Рівненській ЗОШ №11, а також в НВК «Престиж».

«Цьогоріч на День знань побував у школі доньки! Це її останній шкільний першовересень. Попереду - вирішальний рік та випускний клас, що підсумує усе шкільне життя. Також завітав на свято до моєї рідної Рівненської ЗОШ №11. Приємно бачити усміхнених вчителів, радість дітей. А ще тішить те, що школярі навчатимуться у звичному режимі », - поділився Сергій Подолін.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також