17-й сезон Fashion Time: хоч на «Хуторі», але по-модному

1999 0

Ми у соцмережах:

17-й сезон Fashion Time: хоч на «Хуторі», але по-модному

Наймодніша подія року — щорічний показ колекцій одягу та аксесуарів «Fashion Time» — відбулася днями в Рівному. Круті дитячі образи, останні «писки» весільної моди, колекції молодих та амбіційних дизайнерів, які тільки заявляють про себе, — всім цим могли насолодитися рівняни у готельно-ресторанному комплексі «Хутір».

Лейтмотивом цьогорічного 17-го сезону Fashion Time стали слова з драми-феєрії «Лісова пісня» Лесі Українки: «Весна ще так ніколи не співала». Захід проходив у два етапи. В першому, 30 березня, участь брали діти, підлітки та їхні батьки. Загалом — понад 150 учасників.

У величезному залі розмістили для гостей, які придбали квитки, кілька фотозон. Подіумів було три. Модні новинки нового сезону продемонстрували брендовий магазин Рівного «Колібрі Kids» та відомий польський бренд «Coccodrillo», який подарував глядачам справжнє fashion-шоу. Дві свої колекції до Рівного привезла дизайнерка дитячого одягу з Полтави, яка працює під брендом «Youmash». Дійство завершилося відкритим конкурсом модних луків «Best of Style VIII». У ньому змагалися 70 діток різного віку та їхні батьки не лише з Рівного, а й з інших міст України, зокрема, з Полтави, Луцька та Хмельницького. Учасники продемонстрували власне бачення моди на широкий загал. З них журі, до складу якого увійшли директори модних видань та магазинів, а також дорослі моделі, було відібрано 14 переможців.

Другий день показів, 31 березня, був присвячений «зрілій» моді, починаючи від піжам та завершуючи колекціями розкішних весільних суконь. Зокрема, рівнянам продемонстрували бренд VALENCIA, колекції дизайнерів Анни Павлюк, Olga PASHINSKA, Зої Романової та інших. Кульмінацією події став показ колекцій одягу відомого українського дизайнера Андре Тана. Окрім того, гості мали змогу споглядати прикраси з натурального каміння та колекції окулярів.

Також під час заходу відбувся відкритий конкурс для молодих дизайнерів «1Look IV». У ньому взяли участь 11 початківців, які планують стати дизайнерами, але не могли профінансувати першу власну колекцію одягу.

Участь у «Fashion Time» подарувала їм таку можливість. Нагородою за перемогу в конкурсі стало місячне навчання в Академії стилю і дизайну Андре Тана.

Дарина Гузенкова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також