180 тисяч саджанців висадили на «бурштинових» землях

999 0

Ми у соцмережах:

180 тисяч саджанців висадили на «бурштинових» землях

Сосну та березу висаджують на території Вараської ОТГ неподалік Володимирця. У свій час старателі зруйнували там ландшафт.

 «Ділянку 18 га, на якій висаджуємо саджанці, обрали не випадково. Саме її потрібно відновити після видобутку бурштину. Вона є частиною території, яку орендує підприємство «Сонячне ремесло» для легального бурштиновидобутку. Це гарний приклад, коли бізнес, який має всі дозволи та документи, платить податки і створює нові робочі місця, разом із небайдужими людьми піклується й про екологію», - зазначив Віталій Коваль.

Разом із еко-ініціативою озеленення краю на Рівненщині також розпочали заходи до 30-річчя Незалежності. Зокрема, 500 кущів самшиту на території Березнівського лісництва висадили у вигляді українського герба. Очільник області переконаний, що такі акції вкрай важливі для привернення уваги до відновлення екосистеми Рівненщини.

Окрім того, ще майже 6 тисяч саджанців сосни, модрини і дуба посадили на  0,7 га у  Костопільському лісі. До акції на Рівненщині долучилася Львівська обласна державна адміністрація, яка передала 30 сіянців.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також