Юнак з Дубенщини угнав і перекинув позашляховика, коли повертався від дівчини

1106 0

Ми у соцмережах:

Юнак з Дубенщини угнав і перекинув позашляховика, коли повертався від дівчини

У лютому минулого року він був засуджений за скоєний аналогічний злочин.

До восьми років позбавлення волі загрожує раніше судимому жителю Дубенського району за угон позашляховика. Про зникнення «Toyota Prado» із подвір’я у селі Новосілки повідомив до поліції учора вранці власник. Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Поліцейські встановили, що 18-річний хлопець приїхав велосипедом у село Новосілки до дівчини. Повертаючись вже без двоколісного уночі побачив на чужому подвір’ї позашляховик: він був відкритий, а ключі — в замку запалювання. Тож вирішив під’їхати додому. Спочатку новий «власник» довго не міг виїхати із двору, бо не знав технічних характеристик авто. Потому — у селі Верхівка Луцького району не впорався із керуванням та перекинувся.

Небайдужі громадяни допомогли авто «поставити на ноги», але додому вже пішов пішки. Неподалік ДТП його й розшукали поліцейські. Слідчі затримали парубка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчинене повторно. Адже у лютому минулого року він був засуджений за скоєний аналогічний злочин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також