20 мільйонів – на багатоповерхівки Рівного. Пощастило тим, де депутати від БПП і «Громадського контролю» (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

2764 0

Ми у соцмережах:

20 мільйонів – на багатоповерхівки Рівного. Пощастило тим, де депутати від БПП і «Громадського контролю» (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Депутати Рівненської міської ради на наступній сесії вноситимуть зміни до бюджету на 2017 рік. Зокрема, розподілять 21,45 млн. грн. міського бюджету розвитку, які витратять на ремонт багатоповерхівок міста. Перелік будинків, в які планують вкласти кошти, уже є на сайті міської ради. Найбільше ремонтів буде на тих вулицях, де вибори виграли депутати від БПП та «Громадського контролю».

Безымянный Пропонуємо вам переглянути на інтерактивній карті, в чиїх депутатських округах опинилися «щасливчики», що отримають кошти з міської казни. Дев’ять будинків – в округах депутатів від Блоку Петра Порошенка, зокрема, по кілька – на вулицях, де обирали Сергія Паладійчука, нинішнього секретаря міської ради, та Олександра Чубая. Вісім будинків відремонтують там, звідки депутати – від «Громадського контролю». Зокрема, три будівлі – в окрузі депутатки Тетяни Чубай, дружини Олександра Чубая, по два – в округах Любові Романюк та Святослава Стельмащука. Ще три будинки – в округах депутатів від «Батьківщини» та один – від «Свободи». До слова, дві будівлі відремонтують в окрузі №15,звідки обрані одразу дві депутатки: Тамара Тимощук (БПП) та Анна Іванова («Свобода»). Окрім того, планують вкласти кошти у дев’ять багатоповерхівок, що розташовані в округах, від яких у міську раду не потрапили депутати. Втім, свого часу обранці розподілили «опіку» над цими, вважайте нічийними, округами. Серед дев’яти таких багатоповерхівок три – зі сфери «опіки» Олександра Нестерука від «Батьківщини», по два – «УКРОПівця» Юрія Сухого та депутатки від «Самопомочі» Ірини Пилипчук. До слова, у міській раді - сім фракцій.

Над картою працювала Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також