200 тисяч гривень отримала родина у Сарнах, чий будинок пошкодило під час обстрілу

3346 0

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

На Рівненщині через атаки ворога пошкоджено або зруйновано 222 об’єкти, з них більшість – це житлові будинки. Близько двохсот будівель оперативно відновили за місцеві кошти, а також завдяки благодійникам, - кажуть у Рівненській ОВА.

Агресивні дії росіян завдали людям збитків. Інформацію про все, що поруйноване війною по нашій області, уже внесено до Реєстру пошкодженого та знищеного майна (через портал «Дія»). Загалом мешканці Рівненщини подали 94 повідомлення про пошкоджене майно та 7 заяв щодо отримання компенсації. 

- Одна родина з міста Сарни вже отримала 200 тисяч гривень компенсації у межах урядової програми «єВідновлення». Ще три родини – одна із Сарненської тергромади та дві із Зорянської – чекають на компенсацію. Двом заявникам відмовили через недостовірну інформацію, ще одна заява – на розгляді, – розповідає заступниця голови облдержадміністрації Людмила Шатковська. 
 
Вона також додала, що жителі Рівненщини отримували компенсації від місцевих бюджетів навіть без реєстрації заяв. Спеціальна комісія оцінювала завдану шкоду та ухвалювала рішення щодо виплат.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також