22 кілометри доріг на Рівненщині залишаються в переметах

1071 0

Ми у соцмережах:

22 кілометри доріг на Рівненщині залишаються в переметах

Другу добу безперестанку на державних дорогах області працює 111 машин та механізмів підрядних організацій. Аби техніка працювала безперестанку і правильно – працюють, не покладаючи рук, півтори сотні інженерів, механіків, ремонтників та дорожніх робітників.

У переметах досі залишаються 22 кілометри державних доріг, але метр за метром дорожники відвойовують проїзд у стихії. Менш ніж за добу протяжність непроїзних ділянок скоротили майже вп’ятеро. Станом на вчора 98 кілометрів державних доріг Рівненщини були у снігових переметах.

Фактично повністю відкопували автомобільну дорогу Т-1801 від Здолбунова до Мізоча і далі на Дубно. Під подекуди двометровим шаром снігу булла дорога Т-1812на Великі Межиричі. Її відкопували та пробивали найважчою кар’єрною технікою, наявною в області.

«Циклон Волкер ніяк не хоче відступати. Мете. Сильно. Зараз. Це відео зняте кілька годин тому на територіальній автомобільній дорозі державного значення Т-18-06 Рівне-Млинів-Берестечко-Буськ-Перемишляни між населеними пунктами Млинів-Демидівка», йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Рівненській області. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також