24-річний житель Полісся нарубав майже 200 кубометрів лісу

7609 0

Ми у соцмережах:

24-річний житель Полісся нарубав майже 200 кубометрів лісу

Санкціоновані обшуки та огляди у господарстві 24-річного жителя села Сопачів були проведені у рамках відкритого за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України кримінального провадження за фактом незаконної порубки лісу неподалік села Половлі.

 Так, 19 березня, спільно з Вараською окружною прокуратурою та за силової підтримки оперштабу слідчі проведели три санкціоновані обшуки. За їх результатами було виявлено та вилучено орієнтовно 45 метрів кубічних лісоматеріалів: ліс-кругляк, готова продукція та її заготовки.

Разом з тим, під час проведення огляду на ділянках, прилеглих до господарства 24-річного місцевого жителя, працівники поліції виявили іще майже 150 метрів кубічних деревини породи сосна, на які 24-річний чоловік відповідних документів не надав. 

Наразі слідчі відділення поліції звернулися до суду із клопотанням про накладення арешту на вилучену продукцію. Поліцейські встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до злочину. 

У рамках кримінальних проваджень поліцейські перевіряють причетність 24-річного жителя села Сопачів і до інших задокументованих фактів незаконних порубок, які правоохоронці виявляли упродовж минулого та теперішнього років.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також