27 відділень «Нової Пошти» відкрили у травні у Рівненській області

1746 0

Ми у соцмережах:

27 відділень «Нової Пошти» відкрили у травні у Рівненській області

Рівненщина – край підприємців. Наші земляки знають, як краще заробити грошенят – відкривають відділення «Нова Пошта» у своїх сільських магазинах. Бо зручно – витрат жодних, а за кожну посилку платять процент.

 У травні Рівненська область – лідер з відкриття нових відділень компанії «Нова Пошта». Вони відкривались у всіх куточках області, але найбільше – у Володимирецькому районі. Там з’явилось відразу 16 нових відділень компанії.  На 2 відділення стало більше у м. Рівне і на 1 – у м. Сарни.

Всього у Рівненській області зараз працює вже 101 відділення «Нова Пошта». Майже 80% з них розташовані поза межами обласного центру. А чому б не відкривати – це ж зручно для всіх. Не витрачаєш час на поїздку в райцентр, приходиш в магазин за смачненьким – і посилку забираєш чи, навпаки, родичам щось корисне можна відправити. 
«Нам важливо, щоб у кожного мешканця нашої країни була можливість отримати та відправити по всій Україні. Тому робимо акцент на відкритті в селах і маленьких містечках», - говорить Олександр Бульба, директор «Нова Пошта». 
Щоб доставляти посилки клієнтам іще швидше та якісніше, компанія інвестує в розвиток інфраструктури. Наприклад, у травні «Нова Пошта» відкрила потужний ХІТ – Хмельницький інноваційний термінал, де сортують з відділень і відвантажують їх для 71 населеного пункту міжрегіональних напрямків.
А ви б відкрили відділення? Пишіть нам в коментарях.
На правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також