3D-модель COVID-19 претендує на звання найкращого дизайн-проєкту року

751 0

Ми у соцмережах:

3D-модель COVID-19  претендує на звання найкращого дизайн-проєкту року

У шорт-лист премії Beazley Designs of the Year увійшла 3D-модель коронавірусу, створена командою працівників Центрів з контролю і профілактики захворювань США (CDC)

 

 Модель представили ??31 січня – наступного дня після того, як Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила про загрозу глобального поширення COVID-19.

«Замість того щоб говорити про нього як про" невидимку", ми хотіли створити реалістичний вірус, який люди зможуть собі уявити, перебуваючи в громадських місцях або вступаючи в контакт з незнайомцями. Зображення, яке говорить про те, що цей вірус справжній і його потрібно сприймати всерйоз», - розповів ілюстратор Ден Хіггінс виданню Dezeen

Також на звання найкращого дизайн-проєкту року претендують відтінок «вмираючого корала», колекція IKEA з рисової соломи, валіза зі старих кросівок, будинок з фільму «Паразити», а також TikTok-танець The Renegade, що привернув увагу майже 30 мільйонів користувачів сервісу.

Переможців у шести номінаціях буде оголошено 26 листопада.

Нині роботи із шорт-листа можна побачити на виставці в лондонському Музеї дизайну. Вона триватиме до 28 березня 2021 року.

Премію Beazley Designs of the Year присуджують проєктам, які надали реальний вплив на цифровий, модний, графічний і промисловий дизайн, транспорт і архітектуру.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також