40 з 45 «шахедів» знищили Повітряні сили цієї ночі

489 0

Ми у соцмережах:

40 з 45 «шахедів» знищили Повітряні сили цієї ночі

До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.

ППО працювала у межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

У Миколаєві є влучання в один із об'єктів прибережної смуги, спалахнула пожежа. Також пошкоджень зазнали адміністративна будівля, житлові будинки, автомобілі, газопровід. Попередньо відомо про 1 пораненого цивільного.

Вночі оборонці неба збили два ворожі безпілотники у Дніпровському районі на Дніпоопетровщині.

- Через падіння уламків виникла пожежа, яку оперативно загасили. Поранений 39-річний чоловік. Його стан задовільний, лікуватиметься вдома, - повідомив Сергій Лисак, начальник Дніпропетровської ОВА. - Нікопольщина пережила три обстріли з важкої артилерії. Зброя агресора працювала по Мирівській і Марганецькій громадах. Пошкоджені два приватні будинки та газопровід. В районі без загиблих й постраждалих.

А на Житомирщині впали уламки збитого "Шахеда".

- Сьогодні під час повітряної тривоги відбулося падіння уламків дрона-камікадзе на території одного з населених пунктів області. Жертв та постраждалих немає", - повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також