41% зареєстрованих не прийшов складати ЗНО з історії України

906 0

Ми у соцмережах:

фото: Рівненська ОДА, абітурієнти здають ЗНО

із 10 638 учасників до 42 пунктів тестування в Рівненській області не з'явились 4 424 (41,59%), виконували сертифікаційну роботу 6 214 (58,41%).

 Про це повідомляє Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

У всіх пунктах проведення тестування з історії України були присутні 84 медичні працівники, які здійснювали температурний скринінг персоналу та учасників, забезпечували надання медичних послуг у разі потреби. Не було виявлено осіб, у яких би була підвищена температура тіла та / або ознаки гострого респіраторного захворювання. У пунктах були присутні 42 представники поліції охорони ГУ НП, зовні патрулювання забезпечували 42 представники ГУ НП в Рівненській області.

Під час технологічної перерви у пунктах ЗНО працівниками поліції охорони ГУ НП за допомогою металодетектора здійснювали контроль щодо дотримання учасниками процедур ЗНО. У Рівненській області було 4 учасники, яких позбавлено права продовжувати роботу над тестом та видалено з пунктів ЗНО, оскільки під час проведення технологічної перерви було зафіксовано факти недотримання ними правил процедури проходження ЗНО (наявність мобільного телефону при собі у час, відведений на виконання роботи).

Представники Рівненського ОВСЗ здійснили доставку 42 та забір 42 контейнерів із матеріалами, які відправляли до вказаних пунктів обробки.

Усі 42 пункти ЗНО з історії України були укомплектовані персоналом, у разі необхідності задіювали резерв, використання персоналу понад резерв зафіксовано в 19 пунктах тестування, у 3 пунктах було 3 вакансії. Порушень процедури проведення ЗНО персоналом зафіксовано не було.

У 7 пунктах проведення ЗНО зафіксовано 7 нестандартних ситуацій.


Наступне тестування: у понеділок, 13.07.2020, буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання з біології.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також