45-й маршрут змінили — заради робітників промзони

719 0

Ми у соцмережах:

45-й маршрут змінили — заради робітників промзони

Від четверга у Рівному дещо зміниться один з популярних маршрутів — № 45, який тягнеться по місту на понад 12 км (курсує від ЗОШ № 19 до вул. Князя Романа — і зворотно). Тепер він має ще й охоплювати частину промислової зони міста в районі Млинівської, де працює чимало людей.

Василь Сливка, начальник міського управління транспорту:

— Поліція нарешті погодила схему руху, нині пропрацьовуємо графіки — очікуємо, що водії працюватимуть як мінімум до години дев’ятої вечора. Оголошення про зміни ми уже розмістили в автобусах, щоб люди про них знали заздалегідь. Працювати на маршруті будуть 20 автобусів — тобто ті, що й раніше. Чому подовжили рух до Робітничого? Бо потрібно завезти на роботу і забрати не один десяток людей, які працюють у цьому районі. Там є багато підприємств, деякі з початком війни тимчасово призупиняли роботу, але нині уже активно працюють. Відкриваються нові цехи, робітників більшає, тож і потреба у перевезеннях зростає. Раніше був 65-й маршрут, але «скляк» і його уже немає. А за це продовження 45-го маршруту ми довго боролися, пропрацьовували. Вважаю, він справді потрібен рівнянам.

Особливо проблемних у плані доїзду маршрутів наразі у місті немає: закрили усі мікрорайони міста, навіть Тинне уже мовчить. А от з нестачею водіїв досі велика проблема, і вона, на жаль, не зменшується. Через це і графіки перевезень зриваються. Тож якщо є бажаючі стати водієм маршрутних автобусів — запрошуємо на роботу.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також