5 ідей доступних корпоративних подарунків для колег і співробітників

826 0

Ми у соцмережах:

5 ідей доступних корпоративних подарунків для колег і співробітників

Вручати символічні презенти працівникам компанії чи колегам в офісі – гарна давня традиція. Навіть недорогі сувеніри викликають позитивні емоції, вдячність, створюють відчуття святкової атмосфери. Серед численних варіантів корпоративних подарунків варто звернути увагу на брендовану друковану продукцію – корисні та довговічні варіанти. Київська типографія «Хамелеон К» пропонує швидке виготовлення якісної поліграфії різних форматів. Такі презенти є завжди універсальною ідею, адже вручити їх можна жінкам і чоловікам будь-якого віку, незалежно від очолюваної посади.

Яка брендована поліграфія користується сьогодні найбільшим попитом у якості сувенірів?

Блокноти

Практичний подарунок, цінність якого – у тривалості користування. Якщо виготовляти недатовані записники, то їх може вистачити не на один рік. Офісні працівники часто роблять необхідні нотатки, складають перелік запланованих справ чи розробляють власний тайм-менеджмент.

Помилково вважати, що блокноти – це пережиток минулого. Сьогодні вертається мода на старі перевірені речі та звички. Як показала практика, електронні носії інформації можуть підводити. При поламці телефона чи зламаній електронній пошті втрачається багато цінної інформації. Чого не відбувається, якщо важливі дані, паролі були записані вручну в надійному місці.

Як можна використовувати блокноти в якості подарунків? Вручати співробітникам компанії чи презентувати постійним клієнтам. Важливо, аби поліграфія у ненав’язливій формі нагадувала про бренд:

  • дизайн обкладинки можна оформити в корпоративних кольорах;
  • на колонтитулах сторінок прописати сайт компанії;
  • чисті сторінки блокноту чергувати з кольоровими аркушами-вставками з інформацією про діяльність компанії, її продукцію;
  • додатково проставити слоган, логотип.

Календарі

Важко знайти більш практичну поліграфію в офіс, ніж календарі різних форматів. Це популярний органайзер, що залишається незамінним для менеджерів, бухгалтерів, планово-економічних відділів. Діяльність будь-якої компанії завжди залежить від різних дат: здача фінансової звітності, день презентації, приїзд бізнес-партнерів тощо. Брендовані календарі будуть корисні для всіх працівників компанії без винятку – кожен знайде у цьому сувенірі своє застосування.

Які корпоративні календарі користуються найбільшим попитом:

  • настінні квартальні на 12 відривних аркушах;
  • календарі-будиночки для робочого столу;
  • настільні перекидні календарі;
  • персональні кишенькові формати.

Каталоги

Досі вважаєте, що цей вид поліграфії можете мати лише рекламне призначення? Каталоги можуть нагадувати спрощений варіанти книжки. Подарункові каталоги верстають у вигляді розповіді про компанію та її команду. У такому виданні можна висловити подяку колективу, коротко розповісти про найкращих працівників, познайомити з відділами, представити досягнення за рік та озвучити корпоративні плани на майбутнє. Таке подарункове видання – гарна згадка для кожного співробітника. Особливо приємно, коли на сторінках каталогу працівники можуть знайти інформацію про себе.

Подарункові листівки та плакати

А це максимально недорогий спосіб привітати колег зі святами. На листівках можна надрукувати теплі слова від керівника компанії, на постері – фото всього колективу. Навіть при великих тиражах така поліграфія обходиться дуже дешево, але це завжди гарний спосіб проявити увагу, вдячність до співробітників. На сайті https://xprint.com.ua/uk/ можна підібрати вдалі формати корпоративної поліграфії та оформити онлайн-заявку на швидкий друк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також