5 ознак надійного магазину для дорослих

1092 0

Ми у соцмережах:

5 ознак надійного магазину для дорослих

Інтим-шопи належать до особливих типів торгових майданчиків, до яких, крім звичайних вимог для інтернет-магазинів, висуваються додаткові. Звичайно ж це анонімність, яка важлива для більшості відвідувачів секс-шопів та бажання отримати відповіді на дорослі запитання

Інтим-шопи належать до особливих типів торгових майданчиків, до яких, крім звичайних вимог для інтернет-магазинів, висуваються додаткові. Звичайно ж це анонімність, яка важлива для більшості відвідувачів секс-шопів та бажання отримати відповіді на дорослі запитання. Що ще чекає покупець від інтим-шопу? Визначимо основні ознаки, що відрізняють хороший секс-шоп, а нашими консультантами будуть ті, хто створював магазин для дорослих TALLA.

Ознаки гарного секс-шопу

Почнемо із загальних критеріїв, за якими покупці оцінюють інтернет-магазини. Ми виділили кілька найважливіших:

  • Асортимент. Секс-іграшки з'явилися дуже давно. Колись це були дерев'яні ділдо та фалоімітатори з каменю. Сьогодні виробники пропонують тисячі та десятки тисяч інтимних іграшок, тому хороший секс-шоп просто не має права не запропонувати своїм покупцям гарний асортимент. Але залучати треба не лише кількістю. В асортименті гарного магазину завжди є іграшки не лише китайського виробництва, а й іменитих брендів із Європи, США.
  • Інтерфейс. Для того, щоб відвідувачу було комфортно в сексшопі, його інтерфейс має бути простим та інтуїтивно зрозумілим. Призначення функціональних елементів повинно бути зрозумілим навіть тим, хто вперше на сайті. Структурований каталог та зручний пошук роблять вибір простим, а для оформлення замовлення покупець має робити мінімум дій. Серед обов'язкових функцій має бути «обране» – можливість зберігати секс-товари, що сподобалися, щоб купити їх пізніше. У кабінеті покупця має бути історія замовлень, можливість друку звітів.
  • Контент. Хороший інтим-шоп пропонує не просто великий асортимент, а й вміє зацікавити покупця. Для цього на сайті створюються унікальні описи для товарів, відеоогляди, є відгуки покупців, які допоможуть зробити правильний вибір. У розділі «Блог» завжди є нові статті, які допомагають робити нові кроки у сексі.
  • Якість. Всі секс-іграшки контактують із тілом, тому повинні мати сертифікати, що підтверджують їхню безпеку. Для їх виготовлення повинні використовуватися матеріали, що не викликають алергії, безпечні для здоров'я. На сайті має бути розділ, де будуть документальні підтвердження якості продукції.
  • Сервіс. Хороший секс-шоп - це персонал, який приділяє увагу кожному покупцю і може виступити професійним консультантом. Буде чудово, якщо менеджери мають профільну освіту в галузі сексології або просто приділяють увагу своїй освіті. У правильних інтим-шопах персонал регулярно проходить курси підвищення кваліфікації.
  • Ціни. Основою конкурентоспроможних цін є співробітництво із прямими дистриб'юторами виробників. Це дозволяє нам пропонувати найкращі ціни. Щоб зробити їх ще нижчими, оптимізують бізнес-процеси. Наприклад, можна автоматизувати процес обробки замовлень, скоротивши штат компанії. Завдяки цьому можна знизити накладні витрати та ціну.
  • Доставка і оплата. Магазин має забезпечити швидку доставку. Вона не повинна перевищувати 1-3 дні у будь-який регіон країни.
  • Акції. Додатковий стимул для покупців робити покупки. Регулярні пропозиції з боку магазину допомагають сформувати лояльне ставлення до покупців. Це вигідно магазину та приємно покупцю.

Тепер про критерії, які пред'являються суто до інтим-шопів. Це конфіденційність. Анонімність має бути дотримана на всіх етапах: від оформлення до отримання посилки поштою. Для цього товар має бути упакований у непрозорий матеріал, а у графі «вміст» слід зазначити «сувенір» або «косметика».

Спеціальні пропозиції секс-шопів

Це не лише акції: тимчасові та постійні. Йдеться про фішки, про які має подбати кожен інтернет-магазин, щоб створити неповторний образ. Однією з них може стати створення ігрофікованого кабінету. Це система бонусів, яка в міру накопичення досвіду обіцяє покупцеві великі знижки та призи.

Реєстрація особистого кабінету відкриває перед користувачами більше можливостей. Ігрофікований кабінет дозволяє отримувати бали за будь-які активні дії: покупки, відгуки, виконання спеціальних завдань. У міру накопичення балів зростає рейтинг користувача та рівень його знижок у магазині. Крім цього, накопичивши певну кількість балів, можна обміняти їх на товари із секс-шопу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також